Terug

Koch Media Cities Skylines

 • Cities Skylines
 • Cities Skylines
 • Cities Skylines
 • Cities Skylines

 • SKU: GA-215607652-NI
 • Artikelcode: 4020628745219
 • Tijdelijk niet leverbaar

Aan verlanglijst toevoegen

 • GRATIS verzending vanaf 25,-
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Koch Media Cities Skylines

Cities: Skylines is een modern benadering van de klassieke stadsimulatie. Het spel introduceert nieuwe spelelementen om de spanningen en uitdagingen van het bouwen en onderhouden van een echte stad tot leven te brengen.

Lees de volledige productomschrijving

Cities: Skylines is een modern benadering van de klassieke stadsimulatie. Het spel introduceert nieuwe spelelementen om de spanningen en uitdagingen van het bouwen en onderhouden van een echte stad tot leven te brengen. Cities: Skylines is geschikt voor elke speelstijl, wanneer en waar je maar wilt.

Nu ook draagbaar met de nieuwe Nintendo Switch™ Edition komt deze best-selling city builder met een compleet herwerkte UI, speciaal voor Nintendo Switch, en twee van de meest populaire uitbreidingen – After Dark en Snowfall.

Kenmerken:

Gelaagde en uitdagende simulatie:

Een stad bouwen is eenvoudig te leren, maar moeilijk te beheersen. Als burgemeester van jouw stad word je niet alleen geconfronteerd met het balanceren van essentiele vereisten als onderwijs, water, elektriciteit, politie, brandweer, gezondheidszorg en nog veel meer, maar je moet ook de financien in de gaten houden. De reacties van de inwoners van de stad op jouw beslissingen en tal van mogelijke scenario's zijn vloeiend en authentiek.

Nintendo Switch™ Edition – HD-Rumble:

Met behulp van de HD-rumble help teen rumble-effect om de meest efficiente gebieden te vinden om servicegebouwen in je stad te plaatsen. Pro-controllers worden ook ondersteund en aanvullende tutorials begeleiden je tijdens je eerste spel voor een betere leerervaring.

Uitgebreide plaatselijke verkeerssituatie:

Colossal Orders heeft de uitgebreide kennis die ze hebben opgedaan bij de ontwikkeling van de Cities in Motion-serie ingezet voor het bouwen van een vernuftig transportsysteem.

Districten en verordeningen:

Je bent meer dan een pennenlikker op het stadhuis. Door je stad in te delen in verschillende districten, kun je verordeningen toepassen om jouw status als burgemeester van je eigen stad te verbeteren.

After Dark Uitbreiding:

Gebruik de dag/nacht-cyclus om het beheer van de stad op een andere manier te benaderen. Bouw je een bruisende stad die leeft, of gaat de stad ten onder aan de gevaren en verleidingen van de duisteren uurtjes? Je enige beperking is je verbeeldingskracht, dus neem nu het heft in handen: de sky is the limit.

Snowfall Uitbreiding:

In Snowfall bedekt het nieuwe weersysteem de steden van spelers met sneeuw of de glinstering van regen, terwijl je civiele expertise op de proef wordt gesteld door nieuwe uitdagingen wanneer de temperatuur daalt. Sneeuwploegen vegen de straten schoon, verwarmingssystemen lopen van huis naar huis en nieuwe trams vervoeren de inwoners door de stad via een verbeterde interface voor openbaar vervoer. Met al deze functies moet je blijven opletten, terwijl je stad schittert in de sneeuw dankzij de nieuwe weerbeelden.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Cities Skylines

  Cities Skylines

  48,15

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company