Terug

999 Games Catan - Steden En Ridders

 • Catan - Steden En Ridders
 • Catan - Steden En Ridders

Normaliter binnen 7 tot 8 werkdagen (na bestelling)

 • SKU: GG-254728494-NI
 • Artikelcode: 8717249196273
 • Directe levering vanuit fabrikant

38,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

 • GRATIS verzending vanaf 25,-
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

999 Games Catan - Steden En Ridders

Pittige uitbreiding op Catan, waarin de spelers ridders inzetten om het eiland tegen binnenvallende barbaren te beschermen en hun steden tot metropolen uitbouwen.

Lees de volledige productomschrijving

Catan - Steden En Ridders - in het kort

Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist. Het is ook mogelijk om Steden en Ridders met De Zeevaarders van Catan te combineren.
Steden en Ridders heeft nu ook nieuw artwork en speelstukken voor nog meer spelbeleving! Deze uitbreidingsset is uitsluitend te combineren met de nieuwste editie van het basisspel (de editie uit 2012 met de plastic onderdelen).

In Steden en Ridders begin je met een stad in plaats van een dorp. Het spel bevat handelswaren zoals munten en papier, die je krijgt als een getal aan je stad wordt geworpen. Deze handelswaren heb je nodig om je steden op drie gebieden naar hogere niveaus uit te bouwen met als ultieme doel het creëren van een metropool, die liefst 4 punten waard is. Net als in het basisspel dobbel je aan het begin van je beurt, maar nu komt er een symbooldobbelsteen bij. Deze bepaalt of je een ontwikkelingskaart verdient of dat het barbarenschip dichterbij komt.

Als het barbarenschip op het eiland arriveert, moeten de spelers zich met ridders verdedigen. Ridders kosten 1 erts en 1 wol en moeten met een graan geactiveerd worden. Wie zich niet goed wapent, kan zomaar een stad aan de barbaren verliezen. Heb jij echter de meeste geactiveerde ridders, dan word je tot redder van Catan uitgeroepen en met een punt beloond. Om Steden & Ridders te winnen, moet je 13 punten bij elkaar zien te sprokkelen.

Inhoud:
4 stadsuitbouwtableaus
60 stadsuitbouwfiches
1 barbarenspoor
4 bouwkostenkaarten
96 speelkaarten
74 speelstukken
2 dobbelstenen
spelregels
Steden & Ridders is een spannende uitbreiding op het basisspel, dat meer strategie en planning vereist. Het spel wordt er iets complexer door, maar daar krijg je een grote dosis speelplezier voor terug

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Catan - Steden En Ridders

  Catan - Steden En Ridders

  38,90

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 2173 Reviews @ Feedback Company