Terug

Let op, door de drukte van de feestdagen kan de levertijd iets langer zijn dan je van ons bent gewend.

Activision Call of Duty - Black Ops 3

 • Call of Duty - Black Ops 3
 • Call of Duty - Black Ops 3
 • Call of Duty - Black Ops 3
 • Call of Duty - Black Ops 3

 • SKU: GA-217768199-NI
 • Artikelcode: 5030917181641
 • Tijdelijk niet leverbaar

Aan verlanglijst toevoegen

 • GRATIS verzending vanaf 25,-
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Activision Call of Duty - Black Ops 3

In Campaign speel je met maximaal vier spelers online in co-op en daarbij maak je gebruik van dezelfde infrastructuur en sociale systemen die de modes Multiplayer and Zombies ondersteunen.

Lees de volledige productomschrijving

Treyarch intensiveert de Call of Duty social gaming experience.

Call of Duty: Black Ops 3 is ontwikkeld met het oog perfecte co-op en re-playability en de game biedt alle bijzondere gameplay waar Call of Duty zijn naam aan dankt.

Daarnaast zijn er als extra open-area arena-style gameplay elementen ontwikkeld en toegevoegd, en dat zorgt ervoor dat je bij iedere keer dat je de game speelt andere strategieen kunt toepassen. Van wapens en loadouts tot abilities en outfits - alle spelers zijn volledig customizable en je beschikt over een gepersonaliseerd wapenarsenaal die je accomplishments weerspiegelen.

BE PREPARED - LEVELED-UP MULTIPLAYER

In Black Ops 3 introduceert Treyarch een nieuw systeem achter de bewegingen - het zogenaamde momentum-based chained-movement system. Nooit kon je je met zoveel finesse door een omgeving verplaatsen, daarbij gebruik makend van controlled thrust jumps, slides en mantling abilities in een veelvoud aan combinaties. Ondertussen houd je voor de volle 100% de controle over je wapen. De maps zijn speciaal voor het nieuwe movement system gebouwd. Je kunt succesvol zijn met de traditionele manier van bewegen en daarnaast kun je ook de geavanceerde tactieken en manoeuvres inzetten om je doel te bereiken.

Black Ops 3 multiplayer brengt ook het nieuwe character system Specialist. Hierin kun je als speler beter worden en specifieke battle-hardened capabilities en wapens van alle personages verkrijgen. Specialist komt naast Traditional en Weapons XP en dat maakt dat Black Ops 3 multiplayer spelers drie verschillende manieren geeft om in ranking te stijgen.

BEVECHT DE UNDEAD IN EEN NIEUWE HORROR STORY

Geen enkele Treyarch titel is compleet zonder de voor de studio zo kenmerkende Zombies. Deze volledige gaming experience biedt een geheel eigen verhaallijn. Black Ops 3 Zombies is zelfs de meest meeslepende en ambitieuze Call of Duty Zombies tot nu toe, met een full XP-based progression system die zorgt voor diepte en re-playability.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Call of Duty - Black Ops 3

  Call of Duty - Black Ops 3

  40,10

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 2173 Reviews @ Feedback Company