Terug

Review Animal Crossing Happy Home Designer

Review Animal Crossing Happy Home Designer

Tijd om te gaan kijken naar een game die al een tijdje uit is, in dit geval Animal Crossing Happy Home Designer voor de 3DS.

Zelf vind ik de Animal Crossing games erg leuk maar omdat het leek alsof de game weinig te maken had met de originele Animal Crossing games twijfelde ik aan het beginnen aan deze game. Dus werd het hoog tijd om deze game maar eens te proberen.
 

Personages aanpassen zoals jij dat wil!

Je begint met het maken van een personage, deze mag je gewoon aanpassen zoals je wilten niet zoals in de gewone game waar je na het beantwoorden van vragen een personage krijgt. Wat ik wel beter vond omdat ik bij andere games altijd een lijst opzoek om het juiste gezicht te krijgen.
 

Vervolgens wordt je verwelkomt in een kantoortje en voorgesteld aan de medewerkers waarna je je eerste opdracht krijgt om een huis (opnieuw) in te richten. Het inrichten van het huis mag je doen zoals je wilt maar je moet wel op de eisen die de klant heeft inspelen. En je hoeft je geen zorgen te maken om te vergeten wat de eisen waren, deze kun je terugvinden op je clipboard.

 

Richt het huis in zoals jij het wil met eisen van de klant! 

Een pluspunt voor deze game is dat zolang je je aan de eisen van de klant houd je verder vrij bent om te doen met de inrichting wat je wil. Zo kun je van verschillende “merken” meubels plaatsen die jij bij elkaar vindt passen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de hele inrichting met 1 “merk” te bekleden.

 Hoe verder je komt in de game hoe meer meubels en opties er worden toegevoegd die je kunt gebruiken om de huizen te decoreren.
 

Meer opties in de game door te leren of gebruik te maken van Amiibo cards! 

Met de nieuwe opties die je kunt leren via het handboek, worden er allemaal nieuwe dingen toegevoegd voor het decoreren zo kun je niet alleen het interieur maar ook het exterieur en de tuin inrichten, of lampen aan het plafond hangen. Ook krijg je grotere opdrachten waarbij je uiteindelijk in het stadje waar je werkt gebouwen kunt inrichten, zoals een school en winkel bijvoorbeeld.

Wat een leuke toevoeging is aan deze game is dat je speciale kaartjes kunt kopen (Amiibo cards) waarmee je de huizen van de personages op de kaartjes kan inrichten in plaats van in game klanten te werven voor de inrichtingen van huizen.
 

Een must have voor fans van de Animal Crossing games!

Het is een leuke game die je een tijdje bezighoudt, zeker als je al fan bent van de Animal Crossing games is dit een must have zeker omdat er veel bekende personages van de gewone games terugkomen. Het zoeken naar meubels kan soms wat lastiger zijn zeker omdat er veel verschillende categorieën en tabbladen zijn waaruit je kunt kiezen. Maar over het algemeen is de game niet moeilijk om te spelen. En omdat je je eigen inbreng hebt in de inrichting van de huizen en je nieuwe dingen kan bijleren om het interieur nog verder in te richten blijft de game vernieuwend.

Rating: 2,5/5
De game is leuk en blijft zichzelf vernieuwen met dingen die je kunt toevoegen tijdens het inrichten maar na een paar huizen te hebben ingericht wordt het soms wat eentonig.  
Hoi, ik ben Emira en doe de (sprint) opleiding Marketing en Communicatie, voor mijn stage Communicatie werk ik voor een paar maanden bij Game-Outlet. In mijn vrije tijd game ik zelf ook.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company