Terug

Overwatch impressie na de bèta

Overwatch impressie na de bèta

Tijdens de bèta periode hebben we Overwatch uitgebreid kunnen spelen en uittesten. Lees de volledige impressie van deze nieuwe Blizzard game.

Na een tijd te hebben gewacht was het eindelijk zo ver, de bèta versie van Overwatch kwam online. Ik was na de game te hebben gespeeld op het evenement erg enthousiast geworden en heb de game dus ge-preordered om de bèta te kunnen spelen.

 

De eerste avond dat ik kon spelen heb ik ook wat vrienden uitgenodigd om mee te spelen, omdat het een teambased game is vind ik het leuker om samen met vrienden te spelen dan alleen.
De gehele bèta heb ik bijna alleen maar tegen andere spelers gespeeld (PVP), maar er is ook een mogelijkheid om tegen bots (de computer) te kunnen spelen wat, zeker als je nog niet zo goed bent in de game, erg fijn is om te kunnen oefenen.

 

“Wissel slim tussen je heroes.”

Na een paar potjes te hebben gespeeld kwam ik erachter dat het beter is als je je niet te veel hecht aan één vaste hero maar juist gaat wisselen van hero tijdens de potjes zelf, wat ook de bedoeling is van de game. Natuurlijk heb ik wel een paar favoriete personages, maar toch heb ik geprobeerd af te wisselen tussen heroes om te proberen het andere team te verslaan.
 

 
Wat ook een groot plus punt is aan Overwatch is dat de game een uitstekende teamspeak bevat die je kunt gebruiken, zo kun je ervoor kiezen om in een chat te gaan met je vrienden (als je samen speelt natuurlijk) of met het team waarmee je op dat moment een game speelt. Dit maakt het makkelijker om bepaalde strategieën door te spreken of om elkaar te waarschuwen.

 

“Level up en krijg een lootbox.”

In de game zitten levels en achievements. Als je een level omhoog gaat krijg je een lootbox, in deze box zitten allerlei dingen voor de verschillende heroes zoals skins, spraytags en voicelines die je kunt instellen om je game en heroes te personaliseren. Het fijnste is dat je er niks voor hoeft te betalen, en je moet gewoon afwachten om te zien wat je krijgt en voor welke hero.


 

De visuele aspecten van de game zijn heel erg mooi bijvoorbeeld doordat de verschillende maps kleine details hebben die passen bij het land van de map waarop je op dat moment een game speelt. Ook de geluidseffecten en muziek sluiten goed aan bij de visuele aspecten van de game, bijvoorbeeld als een teamgenoot links van je staat en deze schiet op de tegen partij dan is dat ook waar het geluid vandaan komt, zo kan je je opvallend goed orienteren tijdens drukke battles. Juist deze kleine dingetjes maken de de game compleet. Hoi, ik ben Emira en doe de (sprint) opleiding Marketing en Communicatie, voor mijn stage Communicatie werk ik voor een paar maanden bij Game-Outlet. In mijn vrije tijd game ik zelf ook. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company