Terug

GTA V op PC - eerste indrukken

GTA V op PC - eerste indrukken

Kan GTA er nog mooier uitzien dan op je PS4 of Xbox One?


Vandaag is dan eindelijk de release van de PC versie van GTA V. Is het het wachten waard geweest? Kan het er nog mooier uitzien dan op je PS4 of Xbox One? Maakt 60 frames per seconden nu echt uit?

Het antwoord is JA!!!

Op PC loopt deze game nog vloeiender en Los Santos biedt zo nog meer detail en scherpte. Zeker als je de game op een 4K monitor kan spelen moet je echt even de parachutesprong maken en kan je je vergapen aan de omgeving, je kan zelfs nu gebouwen die aan de andere kant van de map staan volledig zien!
Ook het gebruik van de licht-effecten zijn spetterend.

Bekijk de gebouwen in de verte!


Je merkt goed dat Rockstar deze game "schaalbaar" heeft gemaakt, dus dat ze al met het ontwikkelen rekening hebben gehouden dat er PS4, Xbox One en PC versies zouden gaan komen en het per systeem grafisch zijn gaan optimaliseren. Ze hebben hun les geleerd na GTA IV en dat ze dedicated PC ontwikkel teams hebben ingezet merk je meteen.

Zelfs de besturing met muis en toetsenboard werkt nu bijzonder intuitief, zeker in First-Person mode beleef je de game alsof het een smooth shooter is zoals Far Cry 4.
Director Mode
Naast de Story Mode, GTA Online heb je nu ook de Director Mode, hiermee kan je niet alleen je eigen game-play opnemen maar ook volledig bewerken en zelfs eigen stages maken!
Je krijgt diverse camera-modi, filters, audiobewerkingsopties en een unieke director-modus. Deze modus laat je dus een film maken met de verschillende personages, van bekende gezichten uit de story-modus als voetgangers en zelfs dieren. Je eindmontages kun je uploaden naar YouTube en de Rockstar Games Social Club.

Nog niet eerder hebben we een game gespeeld die zo eindeloos veel mogelijkheden en gameplay biedt. Met de Director Modus zal YouTube straks overstroomt worden met allerlei epic en hilarische GTA fragmenten.

We zijn erg benieuwd naar wat jouw GTA momenten zijn, post ze hier en laat iedereen mee genieten.Wil je het zelf ervaren? BestelGTA V dan nu!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company