FIFA 18 - Reveal

  • Geplaatst op
  • Door Michael van de Laak
  • 0
FIFA 18 - Reveal

In FIFA 18, aangedreven door Frostbite™, vervaagt de scheidslijn tussen de virtuele en echte wereld en worden de helden, teams en sfeer van het wereldspel tot leven gebracht. FIFA 18 komt op 29 september uit.

Om FIFA 18 zo innovatief mogelijk te maken zijn Cristiano Ronaldo's gegevens onlangs opgenomen tijdens een trainingssessie in een mobiele EA Capture-studio in Madrid. Ronaldo's versnelling,  manier van lopen, vaardigheden en traptechniek werden allemaal opgeslagen om ervoor te zorgen dat zijn uiterlijk en gedrag in FIFA 18 zo realistisch mogelijk zal zijn. Zijn gegevens zijn ook gebruikt voor belangrijke gameplay-elementen, zoals de beweeglijkheid, het reactievermogen en de explosiviteit van de speler. Fans kunnen ontdekken hoe Ronaldo FIFA 18 heeft beïnvloed door op zaterdag 10 juni om 17.00 CEST naar EA Play op EA.com te kijken.

“De beste speler ter wereld is de drijvende kracht geweest achter het feit dat we op het veld de grootste stap voorwaarts hebben kunnen maken in de geschiedenis van de game,” zei Aaron McHardy, Senior Producer voor EA SPORTS FIFA. “We zijn heel erg blij dat we met Cristiano hebben kunnen samenwerken. Door met hem te werken hebben we veel geleerd over zijn unieke speelstijl en wat hem nu zo bijzonder maakt. Zijn passie, energie en wereldwijde fanbase maken hem de perfecte ambassadeur voor FIFA 18.
 

Het doet me enorm veel plezier om op de cover van FIFA 18 te verschijnen”, zei Ronaldo. “Dit is een geweldig gevoel, en ik ben dankbaar dat ik hiervoor ben gekozen.”

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden