Terug

FIFA 17 Update

FIFA 17 Update

FIFA 17 zit boordevol nieuwe features. Wij van Game-Outlet zetten deze even voor jou op een rijtje. Bereid je voor op een nieuw voetbal avontuur!

Na het geweldige succes van FIFA 15 en FIFA 16 komt op 29 september FIFA 17 uit. De game wordt gepresenteerd door de slogan ''Football Has Changed'' en wordt aangedreven door Frostbite. 
Frostbite laat de fans kennis maken met de verschillende werelden binnen het voetbal.
 

Frostbite

Deze geavanceerde game-engine opent boordevol mogelijkheden dankzij de geboden technologie om gloednieuwe ervaringen te ontwikkelen. Geniet van nieuwe voetbalafdelingen, authentieke levensechte acties en personages boordevol diepgang en emoties. FIFA 17 met Frostbite is beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.


Nieuwe voetbalwerelden

Frostbite maakt de onderdelen van FIFA 17 voor Xbox One, PlayStation 4 en PC nóg gedetailleerder. Betreed gloednieuwe omgevingen, zoals tunnels, kleedkamers, vliegtuigen en het kantoor van de manager.


Kantoor Manager


Kleedkamers


Beleef het verhaal van Alex Hunter

FIFA heeft ook een personage aan de game toegevoegd genaamd Alex Hunter. In de trailer ‘’The Journey’’ zie je zijn verhaal in een meeslepende video vol avontuur, actie, en verschillende emoties die een voetballer meemaakt. FIFA wilt daarmee de wereld laten kennis maken door het gevoel te creëren wat er achter de schermen van de voetbalwereld gebeurd en niet alleen laten zien wat er op het veld plaatsvindt.
 
4 Vernieuwde Technieken

FIFA 17 heeft 4 vernieuwende technieken uitgebracht. Wij hebben deze ook op een rijtje gezet zodat je kunt zien hoe FIFA zich ontwikkelt. De game heeft deze 4 vernieuwende technieken:
1. Vernieuwende Spelhervattingen
2. Fysiek Spelen Vernieuwd
3. Actief Intelligentiesysteem
4. Nieuwe Aanvalstechnieken 

Hieronder hebben wij per punt gedetailleerder aangegeven wat er precies nieuw is.

1. Vernieuwde Spelhervattingen


  Directe Vrije Trappen: Pas de aanloop van je vrije trappen aan om meer variatie te geven  aan de spin en beweging van de bal. Je kunt nu ballen van wereldklasse geven, zoals vrije  trappen met de buitenkant voet die wegdraaien van de tegenstander.
Nieuwe Hoekschoppen: Een nieuw miksysteem bij hoekschoppen maakt het mogelijk om  teamgenoten te selecteren met meer precisie, en verandert de manier waarop je teamgenoten  bewegen als je de hoekschop neemt. Wissel naar een speler in de 16 meter en laat je  teamgenoot jou selecteren voor de perfecte kopbal.
Nieuwe Strafschoppen: Beweeg vrij in je aanloop, neem hem vanuit verschillende hoeken en  met verschillende snelheden en hou controle over je strafschoppen door ze een persoonlijke  insteek te geven.
Door Gebruiker Bestuurde Inworp: Loop langs de lijn om een betere positie voor je inworp  te krijgen. Maak een schijnbeweging bij je inworp om de verdediging het bos in te sturen. En  geef de bal snelheid mee als je hem naar een teamgenoot gooit. 


2. Fysiek Spelen Vernieuwd

  Pushbacktech: verbetert de balaanname, dribbelen, physics en verdedigende actie, zodat levensechte gevechten om de veldpositie en de bal worden gecreëerd. Dit is vooral belangrijk als je de bal wilt controleren om een medespeler de tijd te geven om naar een bepaalde plek te rennen of een ondersteunende positie in te nemen.
Nieuwe Fysieke Interactie: Interactie tussen spelers komt op het hele veld in realistisch detail tot leven, zoals botsingen met de doelman, tackles op het lichaam, gevechten om de bal, trek- en duw werk terwijl de bal in de lucht hangt en het afgeschermd controleren van de bal.
360° Afgeschermd Dribbelen: De nieuwe manier van afstand gebaseerd afschermen helpt je om tegenstanders op afstand te houden en balbezit te houden. Verdedigers kunnen op afstand gehouden worden terwijl je in een willekeurige richting dribbelt.


3. Actief Intelligentiesysteem

  Voortdurende Ruimtelijke Analyse: Iedere speler analyseert nu de afstand tot zijn tegenstanders en de ruimte om hen heen, zodat beter kan worden bepaald wat de aanvalsmogelijkheden zijn. Als je balbezit hebt, begrijpen je teamgenoten of je een pass kunt geven. Ze kunnen zo bewegen dat je ziet dat ze aanspeelbaar zijn, of een nieuwe loopactie maken.
Nieuwe Loopacties: Slimmere spelers en meer activiteiten als je de bal niet hebt, zorgen voor nieuwe en creatieve manieren om de verdediging open te breken. Gecoördineerde loopacties van meerdere spelers, schijnloopacties, onverwachte loopacties, en een speler om ondersteuning vragen; het zijn maar een paar van de manieren waarmee je controle over de opbouw krijgt.

 
4. Nieuwe Aanvalstechnieken

Harde Afmaker: Een nieuw schietmechanisme maakt het spelers mogelijk om de bal in iedere situatie laag te houden: geplaatst, een volley of eenvoudigweg een afmaker.
  Steekbal Tussendoor: Creëer nieuwe mogelijkheden door met effect een snelle bal naar voren te schieten. Hoe nauwkeuriger de pass , hoe meer kans op scoren.
Harde Uittrappen: Zet een snelle counter op door de bal zo snel mogelijk naar de spits te krijgen.
Kopballen Naar De Grond: Betere richting controle maakt het voor spelers mogelijk om de bal naar de grond te koppen, wat het lastiger maakt voor de doelman.FIFA 17 is bij Game Outlet vanaf 29 september verkrijgbaar in zowel DELUXE als Standard Edition.

Als je nog vragen hebt over de game of waarom je deze game zou moeten bestellen, kun je altijd terecht op onze website via de online chat met Belco. 
Ook zouden wij graag in de reacties van jullie willen weten wat jullie vinden van deze nieuwe FIFA!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company