Terug

De grote Game-Outlet kerst special

De grote Game-Outlet kerst special

Wij Game-Outletters herinneren het ons nog goed. Die tijd dat we in de kerstvakantie nog eindeloos en onbezorgd konden gamen. Van ’s morgens vroeg tot diep in de nacht heerlijk in je eentje een Zeldagame doorspitten of met je neefjes en nichtjes multi-playeren tot je elkaars haren uittrok. Nu als verantwoordelijke volwassenen, zijn die tijden voorbij…maar nu gunnen we jou juist dat plezier! Daarom hebben we eens op een rijtje gezet welke games wij zouden spelen als we daar deze kerstvakantie tijd voor hadden.

De blockbusters

De afgelopen maanden heeft Chris je bijgepraat over heel wat games die we je gerust kunnen aanraden. Op welke console je die ook wil spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van FIFA 17? Met twee controllers, vriendjes en familie heb je alle ingrediënten voor feestelijke multi-player kerstdagen!

Voor degenen die liever met hun online vrienden spelen, zit je nog altijd geramd met Battlefield 1 of Call of Duty Infinite Warfare. En ben je niet zo van de shooters? Dan garanderen wij een vakantie lang gamen met Dishonored 2 of Final Fantasy XV.
 

 

Console exclusives

Heb je alleen een Xbox One, Playstation 4, Wii U of 3DS? Ook dan hoef je je niet te vervelen deze vakantie. Iedere console heeft zo zijn eigen pareltjes om mee te pronken.

 

 

 

 

Star Wars Battlefront Ultimate Edition

Spring snel in je X-wing en vergeet je lightsaber niet! Het is weer tijd om in een Galaxy far Away voor Jedi te spelen en het op te nemen tegen het kwade keizerrijk. Nooit heb je dichter op de actie gezeten dan met Star Wars Battlefront. De Ultimate edition gaat nog een stapje verder met een levensechte VR-missie, gebaseerd op de nieuwe Star Wars Rogue One film. Deze Ultimate editie bevat naast de maps van de basisgame alle DLC die in het afgelopen jaar is uitgekomen; en dat liegt er niet om! Zo is het zweten geblazen tussen de zandduinen van Tatooine, vlieg je door de levensgevaarlijke ‘trenches’ van de Deathstar en vecht je aan de zijde van de legendarische boef Lando Calrissian in Coud City. Daarmee biedt de game meer dan genoeg content om de gemiddelde Star Wars fan te laten watertanden en iedere shooterfan maanden zoet houdt.

 

 

 

Rise of the Tombraider

We kunnen geen genoeg krijgen van de stoere Lara! In Rise of the Tombraider is ze weer als vanouds op zoek naar onontdekte schatten van lang vergane beschavingen. Ondertussen neemt ze het ook nog eens op tegen het Russische leger, dat haar het vuur aan de schenen legt op de koude tundra. Als we geen witte kerst hebben (we blijven duimen), dan zorgt Rise of the Tombraider in ieder geval nog voor de nodige sneeuwpret. Met survivalelementen, een crafting systeem om je wapens te upgraden en nieuwe tools om de diverse omgevingen te verkennen, heeft Lara meer opties tot haar beschikking dan ooit tevoren. Daarmee is Rise of the Tombraider de perfecte mix dus van puzzle, actie en avontuur; ideaal voor de donkere feestdagen. En heb je een PSVR? Vergeet dan niet om de Blood ties DLC te downloaden, waarin je op je gemak door het enorme landhuis van de familie Croft kan rondlopen, alsof je er zelf bent. Tip: zet je oma de PSVR op en zeg haar dat het een tour door je nieuwe huis is. Ze zal geheid onder de indruk zijn!

 

 

 

 

 

 

 

Forza Horizon 3

Xbox exclusive Forza kent al jaren een trouwe schare fans. Met een indrukwekkende combinatie van arcade gameplay en realisme drukt Forza een geheel eigen stempel op het racing genre. In de spinoff Forza Horizon, draait het allemaal om het Horizon festival. Deze keer ben jij de baas van het festival en mag je naast rondscheuren in je auto, ook bepalen hoe het festival eruitziet, wie er meerijdt en wat voor muziek er wordt gedraaid. Forza Horizon 3 biedt een lading nieuwe features, zoals Drivatar Lineup, waarmee je drivatars die je hebt verslagen voor je eigen festival kan inzetten of ontslaan. Een ForzaVista Mode die je uitgebreide customization opties geeft en een Drone Mode waarmee je van grote hoogte het parcours kan verkennen en waarmee je de nodige geheimen ontdekt. Genoeg te doen weer dus in de nieuwe Forza, laat ‘m niet aan je voorbijscheuren!

 

 

Gears of War 4

Wat hebben we altijd heerlijk cover-based geknald in Gears of War. Het vierde deel belooft meer van hetzelfde, maar dan met betere graphics, nieuwe vijanden en nieuwe bro’s. Schok de rest van je familie door samen met je neefjes en nichtjes meedogenloos aliens te knallen in de co-op mode of schiet je een weg door de online multiplayer waar de afgelopen maanden diverse DLC maps voor zijn uitgebracht. De gameplay is nog altijd even sterk, waardoor Gears 4 zich uitstekend leent voor diverse playthroughs, waarin je steeds betere scores neerzet. Dat er deze keer ook nog een te pruimen verhaal inzit, is helemaal een mooie bonus!

 

 

 

 

Super Mario 3D World

It’s a me, Mario! Mario is al meer dan 25 jaar ons beste gamingvriendje. De besnorde loodgieter weet ons telkens weer te vermaken en verwonderen met nieuwe levels en uitdagingen. Deze opvolger van Super Mario 3D Land voor de 3DS en Mario Galaxy op de Wii, blijft de Mario formule verder verbeteren. Met nog mooiere beelden, grotere levels en een nieuw kat-mario pakje *Miauw!*, speel je Mario als nooit tevoren. Eén ding heeft Super Mario 3D World gemeen met alle andere Mario games: we blijven de grootste lol hebben als we de game met zijn allen spelen. Gegarandeerd plezier voor de hele familie dus met Mario als special guest tijdens de kerst!

 

 

Paper Mario Color Splash

Mario is van alle markten thuis. Zie je hem niet voorbijscheuren in een kart of smashen in Smash Brothers, dan hangt hij rond in zijn eigen RPG. Color splash is de nieuwste in de serie, waarin de normaalgesproken zo hectische Mario gameplay een strategisch tintje krijgt. Deze keer gebeurt dat met een card battle systeem, waarmee Mario en co. Bowser’s troepen te slim af zijn. Zo kan Mario kaarten inkleuren om deze sterker te maken en door aanvallen goed te timen bouw je enorme combo’s op. Ook deze keer maakt Mario optimaal gebruik van het papieren Mushroom Kingdom. Zo kun je delen van de wereld wegknippen of juist inkleuren om goed verstopte geheimen te ontdekken en slimme puzzels op te lossen. Kun je wel een beetje kleur in je leven gebruiken? Dan is color splash je op het lijf geschreven! Wij worden er in ieder geval heel erg blij van!

 

 

 

 

The Legend of Zelda

De kerstvakantie is wat ons betreft de ideale tijd om een Zeldagame te spelen. Lekker rustig aan iedere dag een dungeon en heel Hyrule afspeuren naar geheimen! Met de 3DS kun je wat dat betreft je lol op, met diverse Zelda games die ieder een eigen ervaring bieden. Neem bijvoorbeeld Majora’s Mask, de remake van de N64 klassieker en opvolger van Ocarina of Time. Deze keer moet Link binnen drie dagen de wereld redden van de neerstortende maan met een wel heel creepy gezicht! Dat kun je alleen door slim gebruik te maken van allerlei verschillende maskers en door rekening te houden met ieders dagelijkse bezigheden in een steeds veranderende wereld.
Kom je niet weg met een singleplayer game tussen al je familieleden? Dan zet je gewoon Zelda Triforce Heroes aan, waarin je met zijn drieën uitdagende Zelda dungeons moet zien te navigeren. Alleen door samen te werken (en de familiebanden op scherp te zetten) kun je de individuele krachten van de triforce heroes ten volle benutten.
Zelda: A Link Between Worlds is weer een heel andere Zelda game, gebaseerd op de SNES klassieker van weleer. In deze top-down Zelda vind je de klassieke gameplay, aangevuld met 3D graphics en een geheel nieuw item systeem waarmee je de game in je eigen volgorde kan spelen. We kunnen bijna niet geloven dat je deze instant classic nu als Nintendo Select voor een zacht prijsje kan oppikken.

 

 

New Super Mario Bros 2

We krijgen geen genoeg van Mario! Mario’s klassieke 2 dimensionale side-scrolling platforming gameplay (dat is een hele mond vol hè?) is op de 3DS in een nieuw jasje gestoken. Springen, springen en nog eens springen is het devies; we zouden niet anders willen! Alsof het uitspelen van de levels nog niet genoeg uitdaging biedt, zit de hele game tot de nok toe gevuld met geheimen. Denk je dat klaar bent met Mario? Think again! Grote kans dat je nog van alles te verzamelen hebt, zoals: Star Coins, Red Coins, Coin Medals en Secret exits. En heb je die allemaal, dan mag je een miljoen coins verzamelen om écht op te scheppen bij je vrienden.

 

Merry Game-Outlet X-mas!

We hopen je zo een beetje op weg te hebben geholpen met de games die je deze kerst kan spelen of die je cadeau wil doen. Want ook daarvoor is het de beste tijd van het jaar! We wensen je hele fijn kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar, vol gameplezier!

 

 

  

 

Chris van Breda

speelt al games sinds zijn handen in staat waren een controller vast te houden. Role Playing Games, platformers en action/adventure games houden hem vooral bezig. Wanneer hij niet schrijft over games, is hij actief in de zorg en andere bedrijfstakken. Bekijk meer van zijn artikelen op www.meerdantaal.nl.

 

 

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company