Terug

Snail ARK: Survival Evolved (Code in Box) (Nintendo Switch)

 • ARK: Survival Evolved (Code in Box) (Nintendo Switch)
 • ARK: Survival Evolved (Code in Box) (Nintendo Switch)
 • ARK: Survival Evolved (Code in Box) (Nintendo Switch)
 • ARK: Survival Evolved (Code in Box) (Nintendo Switch)
 • ARK: Survival Evolved (Code in Box) (Nintendo Switch)
 • ARK: Survival Evolved (Code in Box) (Nintendo Switch)

 • SKU: GG-226380868-NI
 • Artikelcode: 0884095198428
 • Tijdelijk niet leverbaar

Aan verlanglijst toevoegen

 • GRATIS verzending vanaf 25,-
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Snail ARK: Survival Evolved (Code in Box) (Nintendo Switch)

Leer te overleven op het mysterieuze eiland waar je bent aangespoeld. Gebruik je vernuft om de prehistorische beesten die het eiland bevolken, te doden of te temmen.

Lees de volledige productomschrijving

ARK: Survival Evolved (Code in Box) (Nintendo Switch) - gameplay

Kom tevens oog in oog te staan met andere spelers die er net als jij op uit zijn om te overleven, anderen te overheersen... en te ontsnappen.

TEM, TRAIN, FOK & RIJD OP DINOSAURUSSEN, IN EEN LEVEND ECOSYSTEEM

Er zijn meer dan 80 beesten die getemd kunnen worden door middel van een intensief proces van onderwerping en verzorging. Verzwak een wild beest tot het buiten westen raakt en verzorg het daarna tot het weer op krachten is gekomen. Zodra je beest getemd is, kun je het opdrachten geven waaraan het al dan niet zal gehoorzamen afhankelijk van hoe goed je het gedresseerd hebt. Getemde beesten hebben voortdurend voedsel nodig, kunnen in niveau stijgen en zijn in staat om bagage te dragen. Vlieg op een Pteranodon over de bergen, race door de jungle met een kudde Raptors, of jaag op prooien met een T-Rex! Ervaar een dynamisch ecosysteem met een voedselketen van jagers en prooien. Fok meerdere generaties beesten tot je alleen hun beste eigenschappen overhoudt. Simpel gezegd betekent dat dat je babydino's mag fokken en opvoeden.

VOEDSEL, WATER, TEMPERATUUR EN WEERSOMSTANDIGHEDEN

Eet en drink om te overleven. Er zijn verschillende soorten voedsel (waaronder mensenvlees!) met verschillende voedingswaardes. Al je acties veroorzaken honger en dorst, en ook reizen over lange afstand kan veel inspanning vergen. Je wordt trager naarmate je zwaarder bepakt op pad gaat en wisselingen tussen dag en nacht en weersveranderingen hebben invloed op de omgeving. Maak kleding, bouw een onderkomen en gebruik vuur om jezelf te beschermen tegen aanvallers en de elementen.

OOGST, CREEER EN BESCHILDER OBJECTEN

Je kunt houthakken, ertslagen delven en meer voor grondstoffen om mee te bouwen. Gebruik je handen, een smidse of een fabricator om steeds geavanceerdere en sterkere uitrusting te maken. Bouw een enorme basis met modulaire onderdelen, met opties als riet, hout, steen en metaal. Maak je basis uniek door hem een likje verf te geven en borden te plaatsen die je zelf kunt beschilderen. Je kunt je wapens, kleding en uitrusting ook beschilderen om je eigen stijl uit te dragen.

ROEP DE ULTIEME LEVENSVORMEN OP

Breng zeldzame voorwerpen naar speciale locaties om de mythische wezens van de ARK op te roepen. Deze wezens zijn zeer strijdlustig en bieden een uitdaging in een gevorderd stadium van de game voor de meest ervaren stammen en hun getrainde beesten. Het verslaan van deze wezens levert kostbare voorwerpen op.

RPG-STATISTIEKEN:

Door de acties die je uitvoert, zal je personage ervaring opdoen en in niveau stijgen. Hierdoor leer je nieuwe Engrams te maken of zul je betere blauwdrukken vinden in de gevaarlijkste regio's van de ARK. Daarnaast kun je het uiterlijk van je personage bepalen via een complex personagecreatiesysteem.

HARDCORE GAME-MECHANISMEN:

Voorwerpen hebben een beperkte duurzaamheid en kunnen kapotgaan als ze niet gerepareerd worden. Als je de game verlaat, blijft je personage slapend achter terwijl de gamewereld door blijft gaan. Je uitrusting blijft ook bestaan, wat betekent dat je bestolen kunt worden door andere spelers. Een personage dat doodgaat, verdwijnt voorgoed en spelers kunnen anderen zelfs tot slaven maken om ze voor eigen doeleinden te gebruiken.

ENORME CONTINUE WERELD

Op de servers voor 70 spelers zullen je personage, alles wat je gemaakt hebt en je getemde beesten altijd aanwezig blijven, ook als je weggaat. Van tijd tot tijd zullen er speciale evenementen plaatsvinden, waarbij je gelimiteerde voorwerpen kunt krijgen.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARK: Survival Evolved (Code in Box) (Nintendo Switch)

  ARK: Survival Evolved (Code in Box) (Nintendo Switch)

  42,15 38,15

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 2173 Reviews @ Feedback Company