Terug

Ary and the Secret of Seasons

Pre-order nu, wordt rond de releasedatum geleverd!

 • SKU: GA-222594617-NI
 • Artikelcode: 5016488135788
 • Directe levering vanuit fabrikant

39,99 € 37,95 Gratis verzending

Zet op verlanglijst

 • GRATIS verzending vanaf 25,-
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Ary and the Secret of Seasons

Ary and the Secret of Seasons is een avontuur spel waar we Ary volgen door de wereld van Valdi. Als Beschermer der Seizoenen heeft ze de kracht om van seizoen te wisselen. Maak aanpassingen in de omgeving om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan.

Lees de volledige productomschrijving

Ary and the Secret of Seasons - Gameplay

“Lang geleden werd de vrede in Valdi bedreigd door de duistere magiër. Hij werd verslagen door de legendarische krijger en opgesloten in de koepel der seizoenen. De Beschermers der Seizoenen, een groep van vier één voor elk seizoen, werden opgericht. Hun taak is er voor te zorgen dat de duistere magiër opgesloten blijft.”

Doorheen de eeuwen verloor het verhaal zijn waarde en werd eerder aanzien als een mythe. Langzaamaan verloren de mensen hun geloof in de Beschermers hun functie. Het werd eerder een traditie voor de beschermers om hun kennis door te geven aan hun zoon. Na de dood van Ary haar broer, was het haar beurt om op te treden als nieuwe beschermer van winter.

Na een mysterieuze kracht zijn de seizoenen in Valdi door elkaar gehaald, gaat Ary eropuit om het kwaad te verdrijven. Zal haar moed en kennis voldoende zijn om Valdi te herstellen?

 

Kenmerken

 • Verkennen wordt beloond: Maak gebruik van de kracht van de seizoenen en doorkruis prachtige landschappen op zoek naar nieuwe bestemmingen, en los verbazingwekkende puzzels op.
 • Dynamische omgevingen: Manipuleer de wereld rond Ary met haar omgevingskracht.
 • Vloeiende gevechten: Ary's vaardigheden worden op de proef gesteld terwijl ze vijanden tegenkomt die haar vooruitgang willen dwarsbomen - van lokale bewoners tot kolossale vijanden.
 • Ontdek het prachtige Valdi: Een prachtige visuele stijl gecombineerd met een betoverende soundtrack zorgt voor een meeslepende sfeer die zeker zorgt voor een gedenkwaardige gameplay-ervaring.

Media

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Ary and the Secret of Seasons

  Ary and the Secret of Seasons

  39,99 € 37,95

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company