Terug

Mindscape Syberia Trilogy Nintendo

 • Syberia Trilogy Nintendo
 • Syberia Trilogy Nintendo
 • Syberia Trilogy Nintendo
 • Syberia Trilogy Nintendo

Normaliter binnen 2 tot 3 werkdagen (na bestelling)

 • SKU: GA-215608228-NI
 • Artikelcode: 3760156483924
 • Directe levering vanuit fabrikant

44,45 € 33,95 Gratis verzending

Zet op verlanglijst

 • GRATIS verzending vanaf 25,-
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Mindscape Syberia Trilogy Nintendo

Haal de complete trilogie in huis met de Syberia Trilogy voor Nintendo Switch. Deze bevat Syberia 1, Syberia 2 en het laatste deel Syberia 3.

Lees de volledige productomschrijving

Haal de complete trilogie in huis met de Syberia Trilogy voor Nintendo Switch. Deze bevat Syberia 1, Syberia 2 en het laatste deel Syberia 3.


Over Syberia 1:

Advocate Kate Walker verlaat het flitsende New York om naar het Franse plaatsje Valadilene te reizen. De grote speelgoedfabriek die ze vertegenwoordigt, heeft haar zinnen gezet op de fabriek van de familie Voralberg, waar mechanische poppen worden gemaakt. Kate zal in Valadilene, waar de fabriek staat, de overname regelen.

Wanneer Kate in het dorpje arriveert, is ze getuige van een nogal vreemde en zelfs griezelige begrafenis. Tot haar grote schrik ontdekt ze dat het om de uitvaart van Anna Voralberg, de vrouw met wie ze de deal zou sluiten, gaat. Wat nu?

Kate ontdekt dat Anna nog een jongere broer heeft. Als het haar lukt Hans Voralberg op te sporen, kan ze de overname alsnog afronden. Hans blijkt, zelfs met de hulp van de mechanische pop Oscar, niet eenvoudig te vinden. Zodra Kate de zoektocht in gang zet, wordt ze door mysteries en intriges omhuld. Vergezel haar tijdens een bijzondere reis door Centraal- en Oost-Europa en beland uiteindelijk in het verre Rusland.

Geniet van het prachtige uiterlijk van dit beroemde spel en spoor alle aanwijzingen die je nodig hebt om jouw reis te vervolgen op. Lukt het jou alle puzzels op te lossen en de laatste erfgenaam te vinden? Bereid je voor op een verbluffend mooi avontuur dat je nog lang zal heugen.

- Een verhaal dat jouw verbeelding voorbij gaat.
- Interessante en intrigerende personages.
- Filmische ervaring door bepaalde camera keuzes, animatie en kadrering.
- Originele en creatieve puzzels.

Syberia 2:

Toen de Amerikaanse advocate Kate Walker door haar werkgever naar het Franse plaatsje Valadilene werd gestuurd, wist ze nog niet dat deze reis haar leven voorgoed zou veranderen. Een ogenschijnlijk eenvoudige bedrijfsovername mondde uit in een door mysterie omgegeven zoektocht die Kate naar het ijskoude Rusland voerde.

Daar ontmoette ze Hans Voralberg, een vreemde oude man met een droom die zo bijzonder was dat Kate besloot haar leven in New York op te geven om hem te helpen.

Hans Voralberg is al jaren op zoek naar het eiland Syberia. Daar, en alleen daar, zouden nog levende mammoeten te vinden zijn. Stap samen met Kate en Hans in de mechanische trein die door Hans ontworpen is en reis steeds dieper het ijskoude Rusland in. Neem de tijd, niemand jaagt je op. Geniet van misschien wel de mooiste achtergronden die je ooit in een spel zult zien en los inspirerende puzzels op die uitermate logisch in elkaar zitten. Ze zijn niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk. Lukt het jou om samen met Kate en Hans de laatste mammoeten op aarde te vinden? Deze fantastische reis zal zich voorgoed in jouw geheugen nestelen.

Syberia II is, net als voorganger 'Syberia', een Engelstalig derde-persoons avonturenspel. Het spel maakt indruk door de prachtig uitgewerkte omgevingen, de meeslepende verhaallijn en de goed uitgewerkte personages. Je zult merken dat je sympathie voor de hoofdpersonen zult opvatten. Je boekt vooruitgang in het spel door uiteenlopende puzzels op te lossen.

Het is niet de bedoeling dat je halverwege het spel blijft steken en de puzzels zijn daar dan ook goed op afgestemd. Ze zijn beslist niet te eenvoudig maar absoluut goed op te lossen. De intense spelbeleving zorgt ervoor dat je volledig door het verhaal wordt opgeslokt en uiteindelijk met een gevoel van voldoening bij de eindscene aanbelandt.

Syberia 3:

Ga samen met Kate Walker naar de surrealistische wereld van Syberia. Duik in het meeslepende verhaal, de uitdagende puzzels en de verrassende mysteries van dit unieke avontuur, bedacht en getekend door Benoit Sokal met de meeslepende muziek van Inon Zur.

- Verken omgevingen in volledig 3D
- Een volledig nieuw spelsysteem uitgebreid met originele puzzels
- Exceptionele verhaalvertelling
- Soundtrack door Inzon Zur (Syberia 2, Fallout, Dragon Age, Prince of Persia)
- Maak je met deze Syberia Trilogy klaar voor het nieuwe deel dat gepland staat voor release in 2020.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Syberia Trilogy Nintendo

  Syberia Trilogy Nintendo

  44,45 € 33,95

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company