Terug

EA GAMES SALE - BESPAAR TOT RUIM 40% OP EA TOPTITELS

Paranoia: Happiness is Mandatory! (Xbox One)

Pre-order nu, wordt uiterlijk 1 dag voor release verzonden!

 • SKU: GA-217758487-NI
 • Artikelcode: 3499550374407
 • Directe levering vanuit fabrikant

€ 37,95 Gratis verzending

Zet op verlanglijst

 • GRATIS verzending vanaf 25,-
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Paranoia: Happiness is Mandatory! (Xbox One)

Als blijk van goedgunstigheid heeft Friend Computer je geautoriseerd om deel uit te maken van een project dat het leven van jou en je medeburgers nóg perfecter zal maken.

Lees de volledige productomschrijving

Samen met Cyanide en Black Shamrock heeft het bedrijf zich aangesloten bij de welwillende medewerkers van Friend Computer voor de aankondiging van Paranoia: Happiness is Mandatory: een zwart-humoristische CRPG, gebaseerd op de tabletop role-playing game van Dan Gelber, Greg Costikyan en Eric Goldberg.


Jouw rol

Wanneer je als burger dit leest, behoor je officieel tot de vertrouwelingen van Friend Computer. Waarschijnlijk ben je zelfs een van zijn favorieten. Om zijn waardering voor je te tonen, word je officieel in dienst genomen als Troubleshooter met Red-clearance! In die rol is het jouw missie om de verraders van Alpha Complex te ontmaskeren en neutraliseren. Friend Computer zal je zeker voor je loyaliteit belonen!

Blijf paraat

Blijf waakzaam! Vertrouw niemand! Houd je laser bij de hand, want ondanks de onbetwistbare vriendelijkheid van Friend Computer is Alpha Complex niet volledig veilig. Tijdens je missies moet je daarom ook wel eens vechten, bijvoorbeeld tegen terroristen, verraderlijke mutanten en geheime genootschappen.

Houd je omgeving in de gaten

Omdat zelfs de leden van je eigen team een bedreiging kunnen vormen, moet je ze om de tuin leiden en plannen smeden om te overleven. Wees gewaarschuwd, je wordt voortdurend in de gaten gehouden en indien nodig kan je bestaan zonder verdere kennisgeving beëindigd worden. Maar dat is minder erg dan het klinkt, want er zijn altijd nog klonen beschikbaar om je geluk opnieuw mee te beproeven. Verwacht echter niet dat zo’n nieuwe kloon identiek is aan het origineel…

Een utopie

Ondanks alles wat je net hebt gehoord, kun je er zeker van zijn dat Alpha Complex een utopie is en dat altijd zal blijven. Dankzij Friend Computer zal je elke dag gelukkig zijn. Wat kijk je nu? Bespeur ik enige twijfel? Ben je wel gelukkig, burger? Wees gewaarschuwd, het niet eens zijn met Friend Computer staat gelijk aan verraad, en verraderlijke acties worden met de dood bestraft...

Media

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Paranoia: Happiness is Mandatory! (Xbox One)

  Paranoia: Happiness is Mandatory! (Xbox One)

  € 37,95

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1871 Reviews @ Feedback Company