Terug

Sony The Order 1886

 • The Order 1886
 • The Order 1886

 • SKU: GA-215602621-NI
 • Artikelcode: 0711719284192
 • Tijdelijk niet leverbaar

Aan verlanglijst toevoegen

 • GRATIS verzending vanaf 25,-
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Sony The Order 1886

In The Order: 1886 ga jij terug in de tijd waar alles net iets anders is dan in de geschiedenisboeken. Herschrijf het verleden in deze unieke kijk op het victoriaanse Londen. Gebruik geavanceerde wapens om een machtige oude vijand te bestrijden.

Lees de volledige productomschrijving

The order 1886 - Gameplay

We staan aan het begin van een nieuw tijdperk. Een tijdperk vol wetenschappelijke wonderen. Onder de dikke Londense mist, in de schaduw van de industriële revolutie, dreigen oude en nieuwe vijanden de stad – en de wereld – in chaos te storten. Een elitegroep ridders, die bekendstaat als The Order, houdt de stad in de gaten. Zij zijn de enige bewakers van de mensheid. Meng je in een eeuwenoude strijd tegen een machtig gevaar die de loop van de geschiedenis voor altijd zal bepalen.

 

Feit en fantasie. Waar historie en mythologie samenkomen.

Dit is Londen, maar niet zoals we de stad kennen. In The Order: 1886 smelten echte historische figuren en gebeurtenissen, en nieuwe versies van bekende mythen en legenden samen tot een alternatieve geschiedenis.

 

Gevaar op alle fronten.

Er woedt een zware strijd tussen nieuwe en oude vijanden in het negentiende-eeuwse Londen. Rebellen vechten tegen The Order en de politiestaat die de ridderorde vertegenwoordigt, terwijl de ware vijand van de mensheid – een krachtige en oude vijand die bekendstaat als de Half-breeds – in aantal en kracht toeneemt in en rond de stad.

 

Krachtige wapens. Geavanceerde technologie.

Hanteer geavanceerde wapens en gadgets, zoals de arc-gun, het thermiet-geweer en de Monocular, om de orde te handhaven terwijl het volk onrustiger wordt en de dreiging van de Half-breeds groeit.

 

Filmische beelden.

Laat je naar een ongelofelijk realistisch en opnieuw bedacht neovictoriaans Londen voeren. De nuances van echte filmcamera's en lenzen zijn nagebootst om de beleving meeslepender en geloofwaardiger te maken.

 

Vloeiende verhaallijn.

Speel een rol in een verhaal vol intriges. Dankzij de vernieuwende Full Performance Capture-technieken kun je elk detail bekijken van de personages met wie je te maken krijgt. Door de naadloze overgangen tussen actie- en verhaalscènes waan je je midden in een vertelling die bol staat van de samenzweringen.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  The Order 1886

  The Order 1886

  36,05 30,95

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company