Sniper Ghost Warrior 3

Sniper Ghost Warrior 3 Limited Edition
De Limited Edition bevat een extra campagne waarin je een vrouwelijke sluipschutter speelt. Deze campagne is een proloog op het verhaal in Sniper Ghost Warrior 3.

Sniper Ghost Warrior 3 is het verhaal van verbroedering, vertrouwen en verraad in een land dat verziekt is door een burgeroorlog! Verras de vijand op zijn eigen gebied in deze ultieme sniper-simulator en kies je eigen pad om je missie te behalen in een open wereld.

Jij bent een Amerikaanse sniper die achter vijandige linies gedropt wordt, nabij de Russische grens. Meedogenloze misdaadbazen hebben een groot deel van het gebied overgenomen en het is aan jou om te voorkomen dat het hele land in chaos verzeild raakt. Verken grote, open mappen met dynamische weersomstandigheden en een dag/nacht-cyclus die impact heeft op je missie en beslissingen.

- Word een sniper: Val je vijanden vanop lange afstand aan. Houdt rekening met hoogte, afstand, windsnelheid, ademhaling en houding waarbij alles afhankelijk is van je wapen en de keuze van je ammo.
- Word een geest: Achtervolg je vijanden en schakel ze uit met een brede keuze aan takedowns. Het geavanceerde stealth-systeem laat je toe je omgeving te scouten met drones en verticale navigatie.
- Word een strijder: Even geen zin in sluipen en plannen, maak dan een keuze uit een groot aanbod aan aanvalswapens, shotguns, machinegeweren en zelfs explosieven.

2 Producten