Middle-Earth, Shadow of WarMiddle-earth: Shadow of War™ speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit™ en The Lord of the Rings™ en is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth: Shadow of Mordor™. Talion en Celebrimbor moeten zich achter de vijandige linies begeven, een leger vormen en iedereen in Mordor tegen de duistere Lord Sauron keren. In Middle-earth: Shadow of War™ bezit je een nieuwe krachtring en neem je het op tegen de dodelijkste vijanden, waaronder Sauron en zijn Nazgul, in een grandioze strijd om Midden-aarde.

Middle-Earth: Shadow of War bouwt voort op het kenmerkende Nemesis-systeem van Middle-Earth: Shadow of Mordor en zorgt dat je bij elk conflict midden in alle actie staat. Je vijanden reageren op je aanwezigheid en herinneren zich de eerdere confrontaties die ze met je hebben gehad. Daarnaast reageren dynamische 'Nemesis Fortresses' op je tactische keuzes zodat je op elke locatie een nieuwe aanpak moet bedenken.

'Followers' veranderen het avontuur met nieuwe, afzonderlijke verhaallijnen over hun verlies, loyaliteit en verraad, en zorgen zo voor persoonlijke uitbreidingen van het verhaal van deze wereld.

Middle-Earth: Shadow of War speelt zich af tussen de gebeurtenissen in The Hobbit en The Lord of the Rings en neemt je nogmaals mee naar de legendarische wereld van tovenaars, orks and elven van JRR Tolkien.
4 Producten