Blu-Ray The Revenant
€17,94

Blu-Ray The Revenant

The Revenant, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal en winnaar van 3 Oscars, volgt de legendarische ontdekkingsreiziger Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) op zijn zoektocht naar overleving en rechtvaardigheid. Tijdens een expeditie in de Amerikaanse wi... ...Meer informatie
  • Systeem:Blu-Ray
  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • Levertijd:2 tot 3 werkdagen (na bestelling)


Leonardo DiCaprio geeft een Oscar-winnende prestatie in het cinematografische meesterwerk van Oscar winnaar Alejandro González Iñárritu.

The Revenant, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal en winnaar van 3 Oscars, volgt de legendarische ontdekkingsreiziger Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) op zijn zoektocht naar overleving en rechtvaardigheid. Tijdens een expeditie in de Amerikaanse wildernis wordt Glass bruut aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door een onbetrouwbaar lid (Tom Hardy) van zijn team. Glass begint aan een zoektocht door een levensgevaarlijke omgeving om te overleven en wraak te nemen. Dit epische avontuur vangt de buitengewone kracht van de menselijke geest in een van de meest meeslepende ervaringen ooit.


Beeldformaat
1080p High Definition
High Definition 16:9
High Definition 2.40:1

Extra
Een ongeziene wereld
Galerij

Geluidsformaat
DTS-HD Master Audio 7.1

Ondertiteling
Engels
Frans
Nederlands

Talen
Engels
Frans 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Tags