Fortnite V3.4 Update

  • Geplaatst op
  • Door Teije van der Laan
  • 0
Fortnite V3.4 Update

Bestuurbare raketten, ei-launchers, nieuwe skins, een sniper mode v2 , en nog veel meer in deze nieuwe update van Fortnite. Ook zullen zowel 'Battle Royale' als 'Save The World' volledig in stijl de paasdagen vieren in V3.4!

Bestuurbare RPG                                                                                                    

Na de 'explosieve C4's' werd er afgelopen week weer een teaser-trailer vrijggegeven waar we kennis maken met een nog explosiever wapen: de bestuurbare RPG. Na tal van 'rocket rides' met de originele RPG krijgen we nu nog meer vrijheid door de raket zelf te kunnen besturen. Ik kijk hier persoonlijk erg naar uit omdat naast effectief, het ook heel grappig kan zijn om je vrienden de horizon voorbij te schieten. 

 

 

Sniper Shootout V2

De 'sniper-only' game mode is terug! De tijdelijke event-mode is wat ge-finetuned zal voor mij samen met 'Blitz' de leukste event-mode tot nu toe worden. De nieuwe mode spreekt al wel voor zich maar er zijn een aantal aanpassingen ten opzichte van V1; 

 

- Revolvers zijn er uit gehaald. Revolvers waren de big-issue waarom het eerste sniper niet helemaal tot zijn recht kwam. Iedereen gebruikte op close-range een revolver en dat resulteerde in weinig- tot geen gebruik van de echte snipers (waar de event-mode natuurlijk voor bedoeld was). In V2 zijn de enige wapens: 'Bolt-Action Snipers, 'Semi-Auto Snipers', de 'Hunting Rifle' en de 'Crossbow'. 

 

- Als je gekillt wordt dan ga je niet down maar ben je in één keer eliminated. Je kunt je vrienden dus niet meer reviven.

 

- Alle ammo drops zullen meer heavy bullets bevatten dan normaal.                                                                                                                                                                   

 

 

Pasen

Zoals we al eerder zagen bij de kerst, valentijn en Chinees nieuw-jaar updates, brengt Pasen een heleboel (tijdelijke) custumizations, skins en items met zich mee. In Battle Royale wordt de 'grenade launcher' omgetoverd tot een 'egg-launcher' (zie artikel-afbeelding). In Save The World worden er easter eggs verstopt en stuiteren er twee nieuwe skins rond: Rabbit Raider Jonesy / Miss Bunny Penny.

 

Rabbit Raider Jonesy

 

Belangrijkste bug fixes en patches

 

- Cross-play (PS4 met PC of Xbox Met PC) wordt eenvoudiger gemaakt doordat je nu vrienden op kunt inviten via je Epic Games account.

 

- De kleuren van de 'Tactical Shotgun' en de 'Pump Shotgun' zijn zo aangepast, dat ze hun zeldzaamheid beter representeren. Let op!: de stats worden hierdoor niet aangepast, ze krijgen alleen een ander kleurtje, relax;)

 

- De 'Boogie Bom' is terug! Tijd om die nieuwe dancemoves te laten zien!

 

- Iedereen op console speelt nu op 60 FPS i.p.v. 30!

 

- De mysterieuze witte chests waren al die tijd gewoon een normale chest met een licht-bug. Deze is er nu uit gehaald.

 

- Teamgenoten die al eliminated zijn en jouw spectaten, horen nu ook het verschil of jij een schield eraf schiet of die lekkere headshot maakt!

 

 

Nu je volledig op de hoogte bent van de nieuwe update is het aan jou (en je vrienden) om die 'Victory Royale' binnen te slepen. Succes!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden