Terug

FIFA 18 World Cup Russia

  • 08 / 05 / 2018 0
FIFA 18 World Cup Russia

Het grootste sportevenement ter wereld komt binnenkort naar EA SPORTS™ FIFA 18. De gloednieuwe 2018 FIFA World Cup Russia™-update, aangedreven door Frostbite™*, zal op 29 mei** als gratis contentdownload voor alle FIFA 18-spelers beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

De gratis update heeft iedereen iets te bieden, of je nu de hele World Cup wilt spelen of wilt genieten van de vernieuwde FIFA World Cup™ Ultimate Team-ervaring. 

 

 

Ervaar de spanning en het drama van het grootste voetbalevenement ter wereld met het authentieke toernooispeltype World Cup met alle 32 gelicenseerde landen. Of herschrijf de geschiedenis met een eigen toernooi met de niet-gekwalificeerde landen zoals de Verenigde Staten, Italië, Nederland en Chili. 

Speel FIFA's meest populaire speltype in de nieuwe FIFA World Cup™ Ultimate Team-ervaring. Stel je eigen internationale droomselectie samen met sterren uit alle 32 gekwalificeerde landen plus legendarische World Cup ICONS. Als extra bonus krijgen FUT-spelers voor elk in FIFA World Cup™ Ultimate aangeschaft standaard of premiumpakket de gelijkwaardige pakketwaarde in FUT 18. 

Beleef het spektakel zowel op als buiten het veld met officiële FIFA World Cup™-onderdelen, van een meeslepende sfeer met alle 12 stadions in Rusland tot authentieke velden, de vlaggen van nationale teams en publiek in HD. Het officiële grafische en televisiepakket biedt een overtuigende voetbalervaring dankzij de Frostbite™ game-engine, met filmische scènes die de FIFA World Cup-ervaring lang na het laatste fluitsignaal laten doorgaan.

 

 

'The World's Game' neemt je ook mee op een wereldreis. Alex Hunter keert terug met een sterrencast van personages en topvoetballers zoals Cristiano Ronaldo en andere Europese voetbalsterren.

De 2018 FIFA World Cup™ komt vanaf 6 juni ook tijdelijk naar FIFA Mobile. Ga voor meer informatie naar:

 

 

 

Bestel hier FIFA 18!

http://www.game-outlet.nl/search/fifa+18/

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company