Update

FIFA 18 World Cup Russia

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in EA Sports
  • 0
FIFA 18 World Cup Russia

Het grootste sportevenement ter wereld komt binnenkort naar EA SPORTS™ FIFA 18. De gloednieuwe 2018 FIFA World Cup Russia™-update, aangedreven door Frostbite™*, zal op 29 mei** als gratis contentdownload voor alle FIFA 18-spelers beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Spyro Trilogy Reignited

Spyro Trilogy Reignited

De originele braadmeester is terug! Zoals altijd staat hij in vuur en vlam en nu is hij opgeschaald voor nieuwe avonturen in adembenemende HD, in Spyro ™ Reignited Trilogy! Wakker het vuur weer aan met de originele drie games, Spyro™ the Dragon, Spyro™ 2: Ripto's Rage! en Spyro™: Year of the Dragon. Verken de uitgestrekte rijken, herontmoet de vurige persoonlijkheden en herbeleef het avontuur in volledig geremasterede glorie. Wanneer er een rijk is dat moet worden gered, dan is er maar één draak om te bellen.

Fortnite V3.4 Update

  • Geplaatst op
  • Door Teije van der Laan
  • 0
Fortnite V3.4 Update

Bestuurbare raketten, ei-launchers, nieuwe skins, een sniper mode v2 , en nog veel meer in deze nieuwe update van Fortnite. Ook zullen zowel 'Battle Royale' als 'Save The World' volledig in stijl de paasdagen vieren in V3.4!

Call Of Duty Black Ops 4

Call Of Duty Black Ops 4

We wisten eigenlijk al lang dat de nieuwe Call of Duty, Call of Duty Black Ops 4 zou gaan worden, maar nu heeft Activision de game ook echt officieel aangekondigd. Helaas, we hebben nog geen gameplay-beelden en aan keiharde informatie ontbreekt het nog, maar hey, hij komt, hij komt, de goede nieuwe Call of Duty.