Update

Red Dead Redemption 2 Speciale edities

  • Geplaatst op
  • Door Guus Liebregts
  • 0
Red Dead Redemption 2 Speciale edities

Deze week zijn er meerdere versies van de nieuwe Red Dead Redemption 2 aangekondigd.
De volgende edities zijn nu beschikbaar voor de Xbox en PS4

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 Special Edition
Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition


Ook is er voor de echte fans een collectors box uitgebracht. Deze bevat niet het spel, maar wel veel gave merchandise van het spel in een mooie box.

Red Dead Redemption 2 Collectors Edition

FIFA 18 World Cup Russia

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in EA Sports
  • 0
FIFA 18 World Cup Russia

Het grootste sportevenement ter wereld komt binnenkort naar EA SPORTS™ FIFA 18. De gloednieuwe 2018 FIFA World Cup Russia™-update, aangedreven door Frostbite™*, zal op 29 mei** als gratis contentdownload voor alle FIFA 18-spelers beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Spyro Trilogy Reignited

Spyro Trilogy Reignited

De originele braadmeester is terug! Zoals altijd staat hij in vuur en vlam en nu is hij opgeschaald voor nieuwe avonturen in adembenemende HD, in Spyro ™ Reignited Trilogy! Wakker het vuur weer aan met de originele drie games, Spyro™ the Dragon, Spyro™ 2: Ripto's Rage! en Spyro™: Year of the Dragon. Verken de uitgestrekte rijken, herontmoet de vurige persoonlijkheden en herbeleef het avontuur in volledig geremasterede glorie. Wanneer er een rijk is dat moet worden gered, dan is er maar één draak om te bellen.

Call Of Duty Black Ops 4

Call Of Duty Black Ops 4

We wisten eigenlijk al lang dat de nieuwe Call of Duty, Call of Duty Black Ops 4 zou gaan worden, maar nu heeft Activision de game ook echt officieel aangekondigd. Helaas, we hebben nog geen gameplay-beelden en aan keiharde informatie ontbreekt het nog, maar hey, hij komt, hij komt, de goede nieuwe Call of Duty.