Terug

Sniper Elite 4

Sniper Elite 4

Houd je adem in… Concentreer je voor het perfecte schot… Heb jij al Sniper Elite 4 in je vizier?

Game-Outlet neemt je terug in de tijd naar Italië 1943. Ervaar de tweede wereld oorlog vanuit je woonkamer. Sluip bewapend tot je tanden door de mooie landschappen van Italië. Vanwege de vele toevoegingen heeft Rebellion Developments van deze Sniper Elite echt een unieke game gemaakt.

Grotere maps dan ooit tevoren! En daarnaast een unieke realistische setting met toch alle dingen die we gewend zijn van Sniper Elite. Zoals natuurlijk de X-Ray kill-cams.
 

 

Karl Fairburne achter het vizier

Vecht als Karl Fairburne, een geallieerde soldaat. Schiet met allerlei verschillende authentieke wapens uit de WO2. Karl is dodelijk op elk gebied van korte tot lange afstanden. Speel met welke speelstijl jou licht. Daarnaast heeft Karl diverse hulpmiddelen tot zijn beschikking zoals traps en andere gadgets om de nazies te kunnen uitschakelen. Karl staat er niet altijd alleen voor in Italië. Het Italiaanse verzet is er namelijk niet vies van om wat steun te bieden tegen het bevechten van de nazies. Het lot van de wereld ligt in jouw handen! Red jij de wereld van de ondergang? Als jij niet slaagt zal er geen Operation Overlord, geen D-Day landingen, en geen overwinning in Europa plaatsvinden!


Denk als een sniper

Sniper Elite 4 laat je denken als een sniper. Zwaartekracht en windrichting zijn dingen waar je rekening mee moet houden bij het beschieten van jouw doelwit. Ook is een sniper nergens zonder goede voorbereiding. Scan de omgeving met je verrekijker en ga op zoek jou perfecte plek om te verschansen. Vergeet niet gebruik te maken van je omgeving. Wees alert op bijvoorbeeld geluiden zoals artillerie fire om jouw headshot geruisloos te maken.
 

Multiplayer Co-op en extra’s

De fantastische campaign is niet het enige waarmee je je kan vermaken in Sniper Elite 4. Sterker nog we hebben hier een game die je met z’n tweeën op de bank kan spelen. Geniet samen van online missies en gamemodes. Ook een hele interessante toevoeging: de Survival mode. Hou stand tegen waves van Duitsers met allerlei verschillende wapens en tools. Met Sniper Elite 4 ben je in ieder geval aardig wat weekenden zoet!

 

 

Heb jij de skills die nodig zijn voor een Sniper Elite? Bestel dan nu Sniper Elite 4 (link) en bereid je voor op urenlang sluipen door intimiderende bossen tot aan de bergkloosters van Monte Cassino.

Bestel Sniper Elite 4 voor slechts €51,94 in onze webshop

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company